Sinterklaas

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Ook dit jaar kunnen wij voor u een bezoek regelen van Sinterklaas met een aantal van zijn Pieten.
Al jaren lang zorgen wij dat Sinterklaas met zijn Pieten op bezoek kan komen bij bedrijven, verenigingen, scholen, crèches, familie's en gezinnen.

De Sint Nicolaas actie is een groots opgezet evenement, waarbij rond 5 december maximaal 6 teams per dag (bestaande uit Sinterklaas, minimaal 2 Pieten en een secretaris) scholen, crèches, bedrijven, gezinnen e.d. bezoeken

In de weken dat Sinterklaas in het land is kunnen wij voor u een bezoek regelen. Bij dit bezoek zullen Sinterklaas, minimaal 2 Pieten en een secretaris bij u langskomen. Zij presenteren een eigen programma, aangepast aan uw wensen. In overleg met ons kan bepaald worden hoelang het bezoek zal duren.

Waarom doen wij dit?
Omdat wij als Stichting geen aanspraak kunnen maken op enige vorm van subsidie zijn we genoodzaakt een financiële actie te organiseren om onze begroting jaarlijks weer rond te krijgen.

 

Gekozen is voor een Sint Nicolaas actie, waarbij alle inkomsten, na aftrek van organisatiekosten (huur, kleding, grime e.d.), ten goede komen aan onze speelkampen.

Hoe kunt u een bezoek regelen?
Zou u graag een bezoek willen van Sint Nicolaas? Neem dan contact op met met daarin uw wensen.
Zet ook uw telefoonnummer in de mail zodat wij contact kunnen opnemen met u voor het maken van verdere afspraken.

 
home kampen bivak leiding bestuur fotos contact geschiedenis